کارگروه پدافند غیرعامل استانداری آذربایجان‌شرقی در راستای پیشگیری و کنترل شیوع بیماری آنفلوآنزا، با اتخاذ تصمیماتی پیشگیرانه، آموزش مدارس استان را برای دو روز به‌صورت غیرحضوری اعلام کرد و همزمان با تأکید بر آمادگی کامل مراکز درمانی، از شهروندان خواست با پرهیز از تجمعات غیرضروری و رعایت توصیه‌های بهداشتی، در قطع زنجیره انتقال بیماری مشارکت جدی داشته باشند.

به گزارش اعتدال آذربایجان (اعتدال پرس)، جلسه کارگروه پدافند غیرعامل استان روز دوشنبه ۲۴ آذرماه با محوریت بررسی وضعیت و کنترل بیماری آنفولانزا برگزار شد.

علی امیری‌راد، مدیرکل پدافند غیرعامل آذربایجان شرقی، با تشریح مصوبات این جلسه اظهار کرد: به‌منظور اطمینان از قطع زنجیره انتقال بیماری و کنترل شیوع آنفلوآنزا، آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان در هفته جاری، طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۵ و ۲۶ آذرماه، به‌صورت غیرحضوری و از طریق شبکه شاد انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه میزان ابتلا به آنفلوآنزا در آذربایجان‌شرقی پایین‌تر از میانگین کشوری است، افزود: بیمارستان‌های استان آمادگی کامل برای پذیرش و ارائه خدمات درمانی به بیماران را دارند، با این حال از شهروندان درخواست می‌شود برای پیشگیری از گسترش بیماری، از حضور در تجمعات غیرضروری پرهیز کنند.

مدیرکل پدافند غیرعامل استان همچنین تأکید کرد: جلسات و همایش‌ها در دستگاه‌های اجرایی تا حد امکان به‌صورت وبیناری برگزار شود.

امیری‌راد با اشاره به در پیش بودن شب یلدا، رعایت توصیه‌های بهداشتی به‌ویژه در دورهمی‌ها و توجه ویژه به سلامت بیماران و سالمندان را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: رعایت این نکات نقش مؤثری در جلوگیری از انتقال بیماری خواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: دانشگاه‌ها و ادارات در سطح استان باز بوده و فعالیت آن‌ها طبق روال عادی ادامه خواهد داشت.