رئیس پلیس اداره نظارت بر اماکن عمومی آذربایجان شرقی از اجرای طرح ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح صنف غذاخوری، رستوران و سفره خانه های سنتی سطح شهر تبریز خبر داد. به گزارش اعتدال پرس، مرتضی قربانی در تشریح این خبر اظهار کرد: طرح ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح واحدهای صنفی غذاخوری، […]
رئیس پلیس اداره نظارت بر اماکن عمومی آذربایجان شرقی از اجرای طرح ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح صنف غذاخوری، رستوران و سفره خانه های سنتی سطح شهر تبریز خبر داد.
به گزارش اعتدال پرس، مرتضی قربانی در تشریح این خبر اظهار کرد: طرح ارتقاء امنیت اخلاقی و اجتماعی در سطح واحدهای صنفی غذاخوری، کافی شاپ، رستوران و سفره خانه های سنتی در آذر ماه سالجاری به مرحله اجرا گذارده شد.
وی گفت: در این راستا بالغ بر ۱۲۰ واحد صنفی توسط ماموران اداره نظارت بر اماکن عمومی به صورت محسوس و نامحسوس مورد بازدید قرار گرفت.
این مقام انتظامی افزود: ضمن تذکر و آموزش به ۴۴ نفر از مدیران واحدهای صنفی، از ۱۷ واحد صنفی دیگر نیز به جهت عدم رعایت ضوابط و مقررات اماکن عمومی و شئونات اسلامی تعهدات لازم اخذ شد.
وی گفت: تعداد سه باب واحد صنفی غذاخوری نیز به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات اماکن عمومی و عدم رعایت هنجارهای اجتماعی و کشف مشروبات الکلی که در داخل واحد صنفی به مشتریان ویژه خود مشروبات را سرو می کرد پلمب و دو نفر از مدیران واحدها به مقام قضایی معرفی شدند.
Thursday, 5 December , 2024