ویژه اعتدال پرس: موج مردمی دعوت از جلیلی به تبریز رسید/ بیانیه فعالان فرهنگی اجتماعی آذربایجان شرقی برای حضور دکتر جلیلی در انتخابات

ما معتقدیم گفتمان سوم تیر ۸۴ که در اصل ادامه گفتمان ۲۲ بهمن ۵۷ بود، بهترین نسخه برای پیشبرد مسیر انقلاب اسلامی است. گفتمانی که ولایتمداری، عدالتخواهی، کارآمدی، ساده زیستی، خدمت بی منت به مردم، استکبار ستیزی و … اجزای تشکیل دهنده آن هستند و انشالله این گفتمان با حضور تکلیف مدارانه جنابعالی ادامه خواهد […]

image_pdfimage_print

ما معتقدیم گفتمان سوم تیر ۸۴ که در اصل ادامه گفتمان ۲۲ بهمن ۵۷ بود، بهترین نسخه برای پیشبرد مسیر انقلاب اسلامی است. گفتمانی که ولایتمداری، عدالتخواهی، کارآمدی، ساده زیستی، خدمت بی منت به مردم، استکبار ستیزی و … اجزای تشکیل دهنده آن هستند و انشالله این گفتمان با حضور تکلیف مدارانه جنابعالی ادامه خواهد داشت.

سرویس انتخابات اعتدال پرس/ جمعی از دانشجویان، بسیجیان، نمازگزاران، اصناف کسبه و فعالین فرهنگی استان آذربایجان شرقی با صدور بیانیه ای حمایت خود را از حضور دکتر جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کردند.

همزمان با موج مردمی دعوت از دکتر جلیلی، سیاست مدار محبوب و محجوب برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم؛ جمعی از فعالان دانشجویی، فرهنگی و صنفی عدالتخواه آذربایجان شرقی به صف دعوت کنندگان از جلیلی پیوستند.

با توجه به عدم اقبال نسبی مردم از کاندیداهای مطرح شده فعلی و محبوبیت خاص دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران در کشور، از چندی پیش در برخی استانهای کشور ستادهای خودجوش حمایت از جلیلی تشکیل شده و درصدد اقناع وی به حضور در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم برآمده اند که در این راستا در آذربایجان شرقی نیز حامیان وی دست بکار شده و بیانیه ای در این خصوص منتشر کردند.

گزارش اعتدال پرس حاکی است، انتظار می رود اقشار دیگر و بخصوص چهره های شاخص استان نیز بزودی با صدور بیانیه هایی به صف حامیان جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری بپیوندند.

به گزارش اعتدال پرس به نقل از ستاد مردمی حیات طیبه، دعوت از دکتر جلیلی، متن کامل این بیانیه و اسامی امضاء کنندگان آن به شرح زیر است:

بسم رب الشهداء والصدیقین
«از بدو به وقوع پیوستن انقلاب اسلامی و تشکیل نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره شاهد تهدیدها و دشمنی های دشمنان و مستکبران بوده ایم چه آنکه «این انقلاب چون با نام خداست، همیشه با شیطانها مواجه است. چون معتقد به طرفداری از مستضعفان و مظلومان است، همیشه با قلدران و زورگویان و مستکبران دست به گریبان است.»/ مقام معظم رهبری

همانا حکومت وسیله آب و نان نیست بلکه امانتی است برای خدمت به مردم /حضرت علی (ع)

جانباز گرانقدردوران دفاع مقدس و دبیر شورای عالی امنیت ملی
جناب آقای دکتر سعید جلیلی
سلام علیکم
آنچه باعث شد تا ما در این نامه خطاب به شما از دغدغه‎های خود بگوئیم، عملکرد درخشان، سابقه انقلابی و ایمان به توانایی شما در اجرای کارهای بزرگ جهت پیشرفت انقلاب اسلامی است.
اخلاص، ولایتمداری،‌ جوانی، شخصیت اخلاقی، ساده‎زیستی، کارآمدی و عملکرد مقاوم و عزتمندانه شما در جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برای همه ما به مثابه اتمام حجتی است که حضور اشخاصی چون شما در مدیریت ارشد اجرایی کشور را نه تنها مایه آرامش خاطر علاقمندان به انقلاب اسلامی که به امری واجب و غیر قابل اجتناب تبدیل کرده است.
از نظر ما، حضور شما در این عرصه خطیر و حساس یک ضرورت بزرگ برای پیشرفت‎های جمهوری اسلامی ایران در دهه پیش روست. دهه‎ای که به تصریح رهبر معظم انقلاب، دهه پیشرفت و عدالت نامگذاری شده اما عده‎ای که مدتهاست تبلیغات زودهنگام انتخاباتی خود را آغاز کرده اند، همچنان مسیر پیشرفت کشور را از روی جهل یا غرض، با پی گرفتن نظریات “دولت توسعه گرا” جستجو می کنند.
انتخابات یازدهم ریاست جمهوری در میانه پیچ تاریخی، روزگار حساسی را بر ما رقم زده است. اکنون فتنه گران به انتظار عذرخواهی عمّارها نشسته و ساکتین فتنه با طلبکاری از مردم و نظام به دنبال تحمیل خود بر فضای جامعه هستند. از سوی دیگر، تکنوکرات‎هایی که در طول عملکرد سال‎های گذشته‎شان نشان داده‎اند در عمل و علناً سکولاریسم را دنبال می کنند مدعی انقلابی گری شده اند و با کلید واژه چند پهلوی “اعتدال” و “عقلانیت” می خواهند تجربه شکست خورده سالهای ۶۸ تا ۷۶ را تکرار کنند.
ما معتقدیم گفتمان سوم تیر ۸۴ که در اصل ادامه گفتمان ۲۲ بهمن ۵۷ بود، بهترین نسخه برای پیشبرد مسیر انقلاب اسلامی است. گفتمانی که ولایتمداری، عدالتخواهی، کارآمدی، ساده زیستی، خدمت بی منت به مردم، استکبار ستیزی و … اجزای تشکیل دهنده آن هستند و انشالله این گفتمان با حضور تکلیف مدارانه جنابعالی ادامه خواهد داشت.
علیرغم آنکه این روزها بسیاری از سیاست‎زدگان و شکست خوردگان؛ درصدد القای این مساله هستند که به علت برخی اشتباهات غیرقابل چشم‎پوشی در دولت دهم، دولت یازدهم باید دولتی غیر انقلابی باشد، آنچه فضای دانشگاه، جامعه و نتایج انتخابات مجلس نهم در شهرهای بزرگ نشان می‎دهد، حقیقتی غیر از این است و ملت ایران بیش از همیشه خواهان گفتمانی پیشبرنده و انقلابی برای اداره کشور هستند، گفتمانی که هم از انحرافات و حواشی سال‎های اخیر به دور باشد و هم ویژگی‎های لازم برای پیشرفت انقلاب در دهه آینده را دارا باشد، لذا بدون تردید هر گفتمانی غیر از “گفتمان سوم تیر “به مثابه یک ارتجاع بزرگ برای انقلاب اسلامی خواهد بود .
قطعاً برای تکلیف محوری با اخلاص چون شما، شکست و پیروزی ظاهری علی السویه است و ادای تکیلف و انجام وظیفه ، اصل محسوب می‎شود.
در این شرایط و وضعیت حساس کنونی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بعنوان یگانه پرچمدار انقلاب اسلامی نیازمند کارگزارنی دلسوز، انقلابی، ساده زیست، ضد فساد، متخصص و متعهد به آرمان‌های این حرکت بزرگ می‌باشند، ما حامیان دکتر جلیلی در آذربایجان شرقی بر اساس معیارهای فوق و آنچه از عملکرد صادقانه شما در مقام تبعیت محض از فرامین مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سراغ داریم، تقاضای حضور تکلیف مدارانه جنابعالی را در آوردگاه خطیر و سرنوشت ساز انتخابات ریاست جمهوری داشته و با شما پیمان می‌بندیم که تا زمانی که بر این مسیر مقدس استوار باشید، با تمام توان یاور و همراهتان خواهیم بود.

والسلام علی عبادلله الصالحین

جمعی از حامیان دکتر سعید جلیلی در آذربایجان شرقی

۱- مصطفی صادقزاده (کارشناس کامپیوتر )
۲- مصطفی ایمانی (مهندس الکترونیک )
۳- حبیب سلطانی (مهندس مکانیک کشاورزی )
۴- میثم پاره دوز (دانشجوی مهندسی برق )
۵- حاج علیرضا بایرامی (دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی )
۶- حاج مهدی بایرامی (کارشناس پرستاری )
۷- رحمان دایی (دانشجوی کارشناسی زمین شناسی)
۸- امین حسینی (دانشجوی الکترونیک )
۹-مهدی کاظمی ( مهندس الکترونیک )
۱۰- حسن رنجبری (دانشجوی مهندسی الکترونیک )
۱۱- رضا ایمانی (کارشناس حسابداری )
۱۲- محمد حسین لطفی (کارشناس الهیات )
۱۳- عیسی رنجبری (مهندس الکترونیک )
۱۴- یاشار باباخانی (کارشناس مدیریت )
۱۵- اسماعیل ایمانی (کارشناس علوم سیاسی )
۱۶- نقی غفاری (کارشناس علوم تربیتی )
۱۷- امین مکاری (کارشناس ارشد مهندسی برق )
۱۸- سینا یعقوبی (دکترای دامپزشکی )
۱۹- حسین ایمانی (کارشناس علوم سیاسی )
۲۰- دکتر کبیر سیدی (پزشک داخلی و پوست و اطفال )
۲۱- احسان بردبار (دانشجوی کاردانی کامپیوتر )
۲۲- امیر تقوی (مهندسی معدن )
۲۳- رامین رنجبری (دانشجوی کارشناسی اقتصاد )
۲۴- امید اورندی (دانشجوی کارشناسی مخابرات )
۲۵- کمال زارع (دانشجوی مهندسی برق )
۲۶- محمد حسین واحدی (اصناف کسبه )
۲۷- روح اله ایمانی (اصناف کسبه )
۲۸- امیر علی آقامحمد زاده (اصناف کسبه )
۲۹- حسین غلامعلی زاده (اصناف کسبه )
۳۰- حاج محمد عارفی (اصناف کسبه )
۳۱- ابولفضل عارفی (اصناف کسبه )
۳۲- غلامحسین محمدی (اصناف کسبه )
۳۳- امید قربانزاده (اصناف کسبه )
۳۴- احمد موسنی (اصناف کسبه )
۳۵- مقصود جویبان (اصناف کسبه )
۳۶- حمید زارع (اصناف کسبه )
۳۷- احمد ایمانی (بسیجی )
۳۸- علی حسین دایی (بسیجی )
۳۹- اکبر میرابی (بسیجی )
۴۰-ابولفضل ایمانی (بسیجی )
۴۱- محمد کرمی (بسیجی )
۴۲- ناصر کرمی (بسیجی )
۴۳ – حمید ایمانی (بسیجی )
۴۴- مهدی ایمانی (بسیجی )
۴۵- علیرضا گلچین (بسیجی )
۴۶- امین گلچین (بسیجی )
۴۷- ابراهیم خلیل نژاد (بسیجی )
۴۸-علی ایمانی (بسیجی )
۴۹- مجید حسینی (بسیجی )
۵۰- یعقوب حسینی (بسیجی )
۵۱- یعقوب توکلی (بسیجی )
۵۲- اسد اله توکلی (بسیجی )
۵۳- مرتضی سیدی (بسیجی )
۵۴- مصطفی آقاجان زاده (بسیجی )
۵۵- مجتبی سیدی (بسیجی )
۵۶- حاج قدیر زینالزاده (بسیجی )
۵۷- داود محمدی (بسیجی )
۵۸- سید حسن سیدی (بسیجی )
۵۹- بیوک حیدریان (بسیجی )
۶۰- حسین عبدلی (بسیجی )

انتهای خبر