شهردار تبریز: ۱۰۰هزار واحد مسکونی غیرمقاوم و غیرمجاز در تبریز وجود دارد/ راه اندازی «قرارگاه اقدام» در شهرداری

رنجبر با انتقاد از روند رو به افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهر، گفت: رعایت ایمنی در ساختمان سازی بدون کمک و مساعدت اساسی دولت میسر نیست. به گزارش اعتدال آذربایجان، عباس رنجبر، شهردار تبریز روز شنبه در یک گفت وگوی خبری ضمن انتقاد از بی توجهی‌‌‌های نسبت به ساخت و سازهای غیرمجاز […]

image_pdfimage_print

رنجبر با انتقاد از روند رو به افزایش ساخت و سازهای غیرمجاز در این شهر، گفت: رعایت ایمنی در ساختمان سازی بدون کمک و مساعدت اساسی دولت میسر نیست.

به گزارش اعتدال آذربایجان، عباس رنجبر، شهردار تبریز روز شنبه در یک گفت وگوی خبری ضمن انتقاد از بی توجهی‌‌‌های نسبت به ساخت و سازهای غیرمجاز و ناایمن در کلانشهرها به خصوص تبریز، اظهار داشت: بر اساس برآوردهای انجام شده هم اکنون در این شهر افزون بر ۱۰۰ هزار واحد مسکونی ناایمن و غیرمجاز وجود دارد که ایمن سازی آنها بدون تسهیلات مالی دولت و توجه ویژه به این مقوله ممکن نخواهد بود، چون منابع مالی و اعتباری شهرداری‌ها به هیچ عنوان در این زمینه کفاف نمی‌کند.

وی به وقوع چند مورد حادثه در ساختمان‌‌‌های ناایمن تبریز طی روزهای اخیر اشاره و اضافه کرد: این اتفاقات دردناک که جان چند نفر از شهروندان را گرفت، توجه بیش از پیش به اهمیت ایمنی در ساخت و سازها را نمایان تر کرد تا تمامی‌قواعد و ظوابط مصرح در آیین‌نامه‌های ایمنی ساختمان که از سال ۱۳۷۶ مصوب شده است، جدی گرفته شده و سخت گیری‌‌‌های آن توسط شهرداری ها، مالکان و پیمانکاران ساختمان به دقت رعایت شود.

رنجبر ادامه داد: در سال‌های گذشته اعلب با ساخت و ساز غیرمجاز واحدهای مسکونی یک طبقه ای روبرو بودیم و مالکان در صدد بودند تا سرپناهی مختصر برای خود در زمان بسیار اندک بسازند، اما اکنون همان ساختمان‌‌‌های یک طبقه تبدیل به واحدهای چند طبقه شده و مالکان برای دست یابی به منافع مالی بیشتر، اقدام به ساخت و سازهای غیرمجاز و خطرناک می‌کنند که با این اقدام خود در حقیقت با جان و مال خود و دیگران بازی می‌کنند.

وی با بیان اینکه این خانه‌های غیرمجاز از کمیسیون ماده ۱۰۰ مجوز دارند، اظهار داشت: بر این اساس ورود به این خانه‌ها توسط عوامل شهرداری ممنوع بوده و مشکلات قانونی خاص خود را برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز دارد که متخلفان از این خلاء، سوءاستفاده کرده و تا زمان اخذ مجوز ورود، احداث می‌کنند.

شهرداری تبریز با تاکید بر همت شهرداری تبریز برای جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، از همکاری دادستانی عمومی‌و انقلاب اسلامی‌شهرستان تبریز و سایر ارگان‌‌‌های مربوطه در این ارتباط، قدردانی کرد و افزود: با هماهنگی هانی انجام شده، از این پس نظارت‌‌‌های بیشتری بر ساخت و سازها انجام می‌شود که راه اندازی «قرارگاه اقدام» از جمله آنهاست.

رنجبر ادامه داد: تشکیل این قرارگاه در قالب لایحه ای طی روزهای آینده به شورای اسلامی‌شهر پیشنهاد می‌شود.

بر اساس این گزارش، در اواخر هفته گذشته در اثر فروریختن ۲ باب منزل مسکونی در محلات عباسی و حکم آباد پنج شهروند جان خود را از دست داده و ۱۸ نفر نیز مجروح شدند.

انتهای خبر